Новини
27-03-2020

Мобільні виїзні бригади Центрів психосоціальної підтримки Спілки Самаритян України у складі психологів, соціальних працівників та волонтерів надають комплексну допомогу вдома літнім людям та дітям з інвалідністю, що мешкають у 5-20 кілометровій зоні від лінії розмежування на контрольованих урядом України територіях Луганської та Донецької та  яким під час карантину потрібно самоізолюватися.

Від нашої  відповідальності та допомоги залежить, чи зможуть вони залишатися вдома під час карантину та бути у безпеці.

Волонтери роздають пам’ятки з правилами безпеки під час карантину (не виходити з дому, обмежити контакти з людьми, пити більше рідини і мити руки з милом), допомагають одиноким літнім людям у домогосподарстві та забезпеченні їх найнеобхіднішим. Дякуємо від щирого серця усім волонтерам та співробітникам! Ми пишаємося нашою молоддю!

Проект з психосоціальної підтримки постраждалих від конфлікту нужденних людей у Східній Україні, що мешкають вздовж лінії розмежування, імплементується за фінансування Міністерства закордонних справ ФРН. Головними виконавцями проекту є Спілка Робітничих Самаритян Німеччини (ASB) та Спілка Самаритян України (ССУ).