Новини
16-03-2020

 

У зв’язку з ситуацією щодо COVID-19 тимчасово припиняються групові та індивідуальні заходи у центрах надання психосоціальної підтримки Cпілки Самаритян України (ССУ), а також виїзні сесії у школах.

Індивідуальна психосоціальна підтримка надаватиметься через консультації онлайн (через Skype або Viber) або під час домашніх візитів.

 

Адреси для отримання консультацій та психосоціальної допомоги онлайн:

Центр ПСП Золоте: Viber - (073)136 44 25;

Центр ПСП Тошківка:  Skype – laconika, Viber - (066)814 99 05;

Центр ПСП Дружківка: Viber - (095)817 94 03, (050) 864 50 42.

 

Мобільні бригади з психосоціальної допомоги вдома працюють в штатному режимі. Дезінфекцію транспортних засобів, що ними користуються мобільні бригади, посилено. Персонал Центрів ПСП проходить температурний скрінінг та користується засобами індивідуального захисту. Працівники  Центрів ПСП суворо слідують рекомендаціям бюро ВООЗ, нормативам Уряду України, МОЗ України, місцевих органів влади та охорони здоров’я.

Проект з психосоціальної підтримки постраждалих від конфлікту нужденних людей у Східній Україні, що мешкають вздовж лінії розмежування, імплементується за фінансування Міністерства закордонних справ ФРН. Головними виконавцями проекту є Спілка Робітничих Самаритян Німеччини (ASB) та Спілка Самаритян України (ССУ).