Новини
16-06-2015

Державний секретар уповноважений з прав людини та гуманітарної допомоги канцлера Німеччини пан Крістоф Штрессер відвідав разом з представниками посольства ФРН складські приміщення  на території Київської міської дитячої лікарні №1, з метою вісвітлення процесу реалізації  громадською організацією Спілка Самаритян України гуманітарного проекту допомоги вимушеним, внутрішнім переселенцям України, який фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини, а також формування та пакування продуктових наборів для переселенців зі Сходу, що зареєстровані в м. Києві та проведення інтерв’ю з волонтерами –переселенцями.

Завдяки заступнику  голови Київської міської адміністрації пану Радуцькому Михайлу Борисовичу, вирішено питання надання складських приміщень для розгрузки, пакування та видачі продуктових наборів для вимушених переселенців. Складські приміщення розташовані на території  КМДКЛ №1, м. Київ, вул. Богатирська, 30, надаються в безкоштовне користування строком з 01.04.2015р. до 31.01.2016р.

Пан Крістоф Штрессер відвідав також соціальний Центр "Особлива дитина" Спілки Самаритян, який знаходиться на території КМДКЛ №1, де з вересня 2014 року знайшли притулок 20 одиноких мам з дітьми -інвалідами із зони АТО.