Новини
01-06-2015

В жовтні 2014 року в м. Штутгарт Німеччина на конференції Самаритянських організацій Спілка Самаритян України отримала головний приз у розмірі 5000 Євро від Фонду "Майбутнє" Союзу Робітничих Самаритян Німеччини для підтримки Київського міського Будинку дитини ім. М. Городецького. Доповідь виконавчого директора Київських Самаритян пані Світлани Левковської про стан дітей-сиріт в Україні вразила всіх присутніх на коференції, в результаті стартував непередбачений марафон, на якому було зібрано 30 000 Євро для Київського Будинку дитини. На ці кошти закуплено для Київського міського Будинку дитини ім.М.Городецького дитяче харчування фірми "HiPP", дитячі меблі, дитяче реабілітаційне обладнання, медичне обладнання.

01.06.2015 року вперше на території Будинку дитини ім.М.Городецького  Київськими Самаритянами організовано свято до Міжнародного Дня захисту дітей,  на якому був присутній  Координатор гуманітарних проектів у Східній Європі Союзу Робітничих Самаритян Німеччини пан Міхаель Шнатц.

Головний лікар Будинку дитини пані Тетяна Лимар сказала: -"Це впреше свято для дітей, а не діти, разом з вихователями виступають для відвідуючих".