Новини
09-04-2014

    2014 рік у Інтернаціоналі Самаритян проходить під знаком поширення навичок надання першої допомоги, зокрема серед молоді!


Під координацією Інтернаціоналу Самаритян  молодіжні організації- членисамаритянського руху у всій Європі проводять різноманітні акції з метою привернути увагу на важливість навчання першій допомозі, та на те,  наскільки просто вивчити декілька нескладних заходів, що можуть врятувати життя. Зовсім непотрібно володіти суперсилою, щоб врятувати чиєсь життя!   
Наші члени у минулі роки вже проводили численні акції, присвячені першій допомозі. У цьому році ми виводимо ці акції на загальноєвропейський рівень.  Протягом року ми будемо презентувати акції наших членів.  
Окрім того,  у серпні 2014 р. в Адрії та Венеції відбудеться 5-е змагання з надання першої допомоги ! Наші члени вже поінформували нас про те, що в ньому візьмуть участь майже 100 молодих людей!
В рамках акції, посвяченій першій допомозі відбудеться також засідання Європейської комісії з питань навчання першій допомозі, на якому будуть обговорюватись питання щодо покращення стандартів першої допомоги європейських самаритянських організацій та їх визнання на європейському рівні.