Новини
01-06-2012

                                                                                                                                                                                                     

  Завдяки фінансуванню Міжнародною громадською організацією  «Міжнародний Фонд»  "ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ І ТОЛЕРАНТНІСТЬ"  проекту  «Мобільна Служба Догляду за колишніми жертвами нацизму»  в Оболонському районі м. Києва,та на основі  укладеного Договору №151 від 28.05.2012 року  про співробітництво  між  Міжнародною громадською організацією «Міжнародний Фонд "ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ і ТОЛЕРАНТНІСТЬ"  та Громадською організацією Спілка Самаритян України Київське Об’єднання, 01.06.2012 року продовжено реалізацію проекту «Мобільна Служба Догляду за колишніми жертвами нацизму» в  Оболонському районі м. Києва.
Фінансова підтримка проекту розрахована на 1 рік.
Щоденно 60  пацієнтам надається  комплекс медичних та соціальних послуг, щомісячно кожний пацієнт отримує продуктовий набір на суму біля 110 грн., також пацієнти забезпечені  постільною білизною та засобами гігієни.

 Всі послуги надаються пацієнтам безкоштовно і на основі безкорисливості.

 

             

Цей проект  дав змогу об’єднати надання як медичних так і соціальних послуг  хворим на дому, залучити професійну молодь в якості волонтерів для виконання завдань проекту.
Цільова група  не потребуює постійного лікарського догляду, але з метою профілактики ускладнень їх хвороб, догляду за трофічними язвами, проліжами  достатньо постійного контролю за їх станом середнім медичним працівником, якому на сучасному етапі відведена більш самостійна роль, особливо у догляді за хворими.