Новини
25-06-2019

Ініціатор проекту та постійно керуюча, президент правління організації «Міст до Києва» міста Мюнхен пані Елізабет Гьольцль, зустрілася із заступником голови КМДА Валентином  Мондриївським для обговорення подальшого співробітництва.

 «Сьогодні Спілка є прикладом успішного соціального партнерства не тільки громадської організації з міською владою, а й партнерства двох міст – Києва та Мюнхена. У 2009 році за спільним партнерством зі Спілкою Самаритян в Україні на базі дитячої міської клінічної лікарні № 1 з’явився перший Соціальний центр цілодобового перебування дітей-інвалідів, хворих на дитячий церебральний параліч, на випадок хвороби матері або її відсутності. Розвиток цього проекту демонструє, що ми рухаємося у правильному європейському напрямі», – зазначив Валентин Мондриївський.

Громадська благодійна організація «Міст до Києва» (м. Мюнхен) й надалі продовжуватиме міжнародний гуманітарний проект «Родина – родині», який діє вже 24 роки для киян (особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї, діти-сироти).

За міською цільовою програмою «Соціальне партнерство» на 2019-2021 роки заплановані кошти на розширення діяльності проекту.