Новини
13-05-2019

 Соціальний центр тимчасового перебування для дітей з важкою формою інвалідності «Особлива дитина» відкритий Спілкою Самаритян у 2009 році за ініціативи, насамперед, одиноких київських матерів та управління у справах жінок, ветеранів ВВВ та праці КМДА.

Центр «Особлива дитина» утримується  благодійною організацією «Міст до Києва» м. Мюнхен, Фондом  «Зірковий час» Німеччина, Фондом «Ітцеля» м. Мюнхен,  отримує фінансову підтримку Департаменту соціальної політики КМДА в рамках міської цільової програми «Соціальне партнерство».

3 2009 року по теперішній час Соціальний центр «Особлива дитина» прийняв 600 дітей, крім того, з 2014 року для 55-ти одиноких матерів з дітьми – інвалідами,  які мають статус вимушених переселенців з зони АТО, надано безкоштовне місце проживання до моменту можливості повернення додому, необхідне медичне забезпечення та  5-ти разове гаряче харчування.

Ми дякуємо усім тим, хто підтримує діяльність центру!

Дякуємо співробітникам нашого центру за сумлінну працю та за те, що даруєте діткам з інвалідністю тепло ваших сердець! Ми пишаємося Вами!