Новини
19-12-2018

Доктор Франциска Гіффай, Федеральний міністр Німеччини у справах сім'ї, літніх людей, жінок та молоді, а також покровителька різдвяних акцій для дітей:

„Я радію з того, що у 2018 році акції зі збору різдвяних подарунків Фонду «Майбутнє дітей» (Німеччина) будуть проходити під моїм патронатом. У цьому році Фонд відсвяткував своє 30-річча. 30 років сумлінної праці, у більшості випадків праці на волонтерських засадах, заради дітей, що потребують нашої уваги та підтримки. На майбутнє бажаю Фонду ще багато успішних років праці та вдалих проектів. Як і в попередні роки, у цьому ювілейному році, акції зі збору різдвяних подарунків знов обіцяють бути дуже успішними.  Кожного року різдвяні подарунки та вітання приносять радість тисячам дітей. Вітаю з ювілеєм та дуже дякую за Вашу роботу!“

(Фото: Федеральний уряд Німеччини, офіційний фотограф Jesco Denzel)

 Акції зі збору різдвяних подарунків у Німеччині – кожного року з 1 листопада до 5 грудня

Багато дітей у світі не знають як це, особисто отримати подарунок, оскільки вони живуть разом зі своєю родиною у бідності та вкрай важких умовах. Таких дітей ми хочемо порадувати на Різдво.

Під гаслом «Різдвяні подарунки для нужденних дітей» німецький Фонд «Майбутнє дітей» звертається до дитячих садків, родин, громадських організацій, підприємств та приватних осіб із проханням підготувати різдвяні подарунки для нужденних дітей у Східній Європі.

Фонд «Майбутнє дітей» протягом грудня організовую доставку зібраних подарунків у Румунії, Боснію і Герцеговину, а також в Україну. Там ці подарунки вручають у дитячих будинках, школах, дитячих садочках, лікарнях та вкрай бідних кварталах дітям-сиротам, безпритульним та хворим дітям, а також дітям з нужденних родин

Тисячі людей зі всієї Німеччини кожного року беруть участь у цій акції. У вирішенні логістичних завдань нам допомагають численні волонтери, а також фірми, які або безкоштовно надають нам транспортні послуги власними вантажівками, або сплачують за перевезення подарунків. Без такої підтримки проведення цієї акції було б неможливим.