Новини
05-01-2016

З 24 грудня 2015 р. по 5 січня 2016 року Спілка Самаритян України Київське Об’єднання у співпраці з "Всеукраїнською громадською організацією з прав вимушених переселенців" та Київською міською державною адміністрацією провела Різдвяні та Новорічні акції для дітей з родин переселенців зі Сходу України та Криму, дітей з багатодітних родин, дітей-інвалідів та дітей з дитячих будинків та спеціалізованих інтернатів.

Збір різдвяних подарунків у Німеччини організував благодійний Фонд «Майбутнє дітей» (м. Грюндау), представник якого, пан Маркус Орлоб, на початку січня 2016 р. завітав до Києва, щоб особисто узяти участь у врученні подарунків українським дітям.

"Ми звертаємося із закликом до шкіл, дитячих садочків, сімей, і пропонуємо їм зібрати такі подарунки. Надаємо свої рекомендації, яким мав би бути вміст таких подарунків. Це може бути шкільне приладдя, іграшки, одяг... Все те, чому зрадіє дитина", - розповів пан Орлоб.

У Києві пан Орлоб відвідав дитячий будинок «Березка» та дитячу новорічну виставу «Три горішки для Попелюшки», де передав подарунки з Німеччини дітям.

Загалом в ході зазначених новорічних та різдвяних акцій вручено 5400 дитячих подарунків – це означає що на Різдво буде щонайменше на 5400 більше усміхнених дитячих облич!